((G A Y)) !  Greek LGBT Forums :: Αρχική σελίδα ((G A Y)) ! Greek LGBT Forums ::
Ελεύθερο Ελληνικό Forum για Gay, Lesbians, CD's, Trans και όχι μόνο !... >>> ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ! >>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ! το προφίλ σας και >>> ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ! στις Ομάδες μελών..

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   fchat fChat   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Παρακληση για ευρεση δουλειας στην Δημητρα Παξινου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ((G A Y)) ! Greek LGBT Forums :: Αρχική σελίδα -> Προσωπικές Αγγελίες
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Eleftheria
Site Admin

Ένταξη: 13 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 06, 2006 5:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Παρακληση για ευρεση δουλειας στην Δημητρα Παξινου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουσα στις ειδησεις προ ημερων οτι η Ελληνιδα τρανσεξουαλ ηθοποιος Δημητρα Παξινου δεν βρισκει δουλεια και δεν εχει να φαει......Θερμη παρακληση προς ολα τα μελη της ομαδας στο ιντερνετ,αν μπορουν να πεισουν τον εργοδοτη τους,αν χρειαζονται επιπλεον προσωπικο,να παρει και την Δημητρα θα το εκτιμουσα(Δυστυχως δεν ξερω τροπο επικοινωνιας μαζι της.Στα καναλια ακουσα οτι κατηγορουσε την Τατιανα Στεφανιδου οτι λογω της προβολης της στην εκπομπη της,δεν βρισκει πλεον δουλεια και δεν εχει να φαει,υποθετω οτι καποιος απ τους συνεργατες της εκπομπης της Τατιανας θα ξερει πως να επικοινωνησουμε με την Δημητρα αν της βρουμε δουλεια)
Ευχαριστω,

Ελευθερια πρωην ΠΟΠιτισσα(ΠΟΠ=Πρωτοβουλια Ομοφυλοφιλων Πολιτων)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ixt2003

Ένταξη: 14 Μάϊ 2006
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 14, 2006 4:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παρακληση για ευρεση δουλειας στην Δημητρα Παξινου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eleftheria έγραψε:
Ακουσα στις ειδησεις προ ημερων οτι η Ελληνιδα τρανσεξουαλ ηθοποιος Δημητρα Παξινου δεν βρισκει δουλεια και δεν εχει να φαει......Θερμη παρακληση προς ολα τα μελη της ομαδας στο ιντερνετ,αν μπορουν να πεισουν τον εργοδοτη τους,αν χρειαζονται επιπλεον προσωπικο,να παρει και την Δημητρα θα το εκτιμουσα(Δυστυχως δεν ξερω τροπο επικοινωνιας μαζι της.Στα καναλια ακουσα οτι κατηγορουσε την Τατιανα Στεφανιδου οτι λογω της προβολης της στην εκπομπη της,δεν βρισκει πλεον δουλεια και δεν εχει να φαει,υποθετω οτι καποιος απ τους συνεργατες της εκπομπης της Τατιανας θα ξερει πως να επικοινωνησουμε με την Δημητρα αν της βρουμε δουλεια)
Ευχαριστω,

Ελευθερια πρωην ΠΟΠιτισσα(ΠΟΠ=Πρωτοβουλια Ομοφυλοφιλων Πολιτων)

Αγαπητή μου Ελευθερία,
παρ'όλο που εγώ προσωπικά ήμουν(ή και είμαι σε γενικές γραμμές) σε στάδια αλλαγής φύλου και θεωρώ την Δήμητρα Παξινού εώς ένα από τα ελάχιστα παραδειγματα πρός μίμησην με βάση την εικόνα που έχουν προβάλει τα ΜΜΕ και θα έλεγα οτί την θαυμάζω,από την στιγμή όμως που μπήκε στο ΒΒ εις γνώση της δεν ήταν πως θα ξεψαχνούσαν τα ΜΜΕ και θα έπαιζαν όλη την ώρα την προσωπική της ιστορία???Κατά τη δική μου άποψη θεωρώ την είσοδό της στο ΒΒ ως ατυχής επιλογή διότι -ναι μέν ,η 1η τρανσέξουαλ σε ριάλιτυ και αυτομάτως έμμεσα προωθώντας τα δικαιώματα των τρανς,από την άλλη ίσως θα έπρεπε να επιλέξει κάτι ας πούμε ...πιο ποιότικό-χωρίς να θέλω να πώ πως δεν παρακολουθούσα το εν λόγω ριάλιτυ... Δεν ξέρω ,ελπίζω πάντως απλά να είναι φημολογίες όσα ακούγονται οτί δε βρίσκει εργασία και να της πάνε όλα καλά!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Eleftheria
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 16, 2006 3:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητη μου,θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου οτι ηταν μ_λ_κ_ια της κοπελας που εμφανιστηκε στο ριαλιτυ......
Το μηνυμα αυτο το χω γραψει σε ολα τα γκρουπς που μαι μελος,αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανενα ατομο να βοηθησει(Τα ατομα της lgbt κοινοτητας ενδιαφερονται μονο για το γαμησι,δηλαδη πως θα πηδηχτουνε,και μου εκανε εντυπωση(τωρα τελευταια κυκλοφορω αρκετα βραδυ και βλεπω και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ οταν βλεπω λεσβιες,που υποτιθεται οτι ειχαν σχεση μ αλλες,αλληλοπηδιοντουσαν))......
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑ ΟΙ ΘΕΑΤΡΑΡΧΕΣ ΘΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ" ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥΣ(Τοσο ΚΟΥΚΛΑΡΑ ειναι)......
Σκεφτομουν να κατεβασω πανο μ αιτημα τον πολιτικο γαμο μεταξυ ατομων του ιδιου φυλου αλλα,οταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ οτι,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,η πλειοψηφια ειναι σαν κι αυτες που περιεγραψα στην παρενθεση,αποφασισα ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ......
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΙΣΑΙ αλλα σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις.Στην Ελλαδα δυσκολα δινουν δουλεια σε τετοια ατομα και,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,λογω βιοπορισμου αναγκαζονται αυτες οι κοπελες να ......
για να μην πεθανουν απ την πεινα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μου τυχαινει να κερδισω 5+1 στο τζοκερ,γιατι,αν ειχα την δυνατοτητα ν ανοιγα μαγαζι,θα μπορουσα να προσλαβω και τρανσεξουαλ κοπελες να εργαστουν(το ωραριο τους θα ταν τις ωρες που δεν ερχεται πολυ κοσμος,γιατι η Ελλαδα ειναι τετοιο υποαναπτυκτο κρατος που αν μαθευοταν οτι εχω τετοιες κοπελες στο μαγαζι μου ΟΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στο μαγαζι)......
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ,
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ........
Επιστροφή στην κορυφή
Eleftheria
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 17, 2006 6:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ειπες οτι εισαι στην προσπαθεια,εδω στην Ελλαδα ξερω οτι γινονται παρανομα και τετοιες επεμβασεις κανει καποιος Θοδωρος Βουκυδης που εργαζεται στο "Μητερα" νομιζω.
Ειχα δει σε μια συνεντευξη του που ελεγε το κοστος,που κυμαινεται μεταξυ 7000 ευρω και 15000 ευρω......
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω πως το ΣΑΤΤΕ(Σωματειο Αλληλεγγυης Τραβεστι Τρανσεξουαλ Ελλαδας)θα πρεπε να αγωνιστει για την νομιμοποιηση τετοιων επεμβασεων μπας και μειωθει το κοστος..........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ((G A Y)) ! Greek LGBT Forums :: Αρχική σελίδα -> Προσωπικές Αγγελίες
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 3 Ώρες

Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Theme ACID HEDONISM