((G A Y)) !  Greek LGBT Forums :: Αρχική σελίδα ((G A Y)) ! Greek LGBT Forums ::
Ελεύθερο Ελληνικό Forum για Gay, Lesbians, CD's, Trans και όχι μόνο !... >>> ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ! >>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ! το προφίλ σας και >>> ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ! στις Ομάδες μελών..

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   fchat fChat   ΣύνδεσηΣύνδεση 

LGBT EKTHESH

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ((G A Y)) ! Greek LGBT Forums :: Αρχική σελίδα -> Κοινωνικά
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Eleftheria
Site Admin

Ένταξη: 13 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 23, 2008 8:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: LGBT EKTHESH Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2008.
Επιμελήτρια: Andrea Gilbert Χώρος: Spilioti Projects (bacaro), Σοφοκλέους 1, Αθήνα. Ημερομηνίες: 28/05-12/06/2008 Η έκθεση «Ιστορία μου, αμαρτία μου...» είναι η πρώτη στο είδος της. Σκοπός της είναι να συνθέσει μια εικόνα της ιστορίας της ως επί το πλείστον υπόγειας αλλά καθόλου αμελητέας LGBT κοινότητας στην Ελλάδα μέσω αρχειακού υλικού και αντικειμένων εποχής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Eleftheria
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 03, 2008 11:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H eidisi apo allo clubaki:
Ιστορία μου, αμαρτία μου…»*

*Μια οπτική εξιστόρηση της LGBT ζωής στην Ελλάδα*
*μέσα από ντοκουμέντα, φωτογραφίες και υλικό εποχής *
* *
*Εγκαίνια και dance party: Τετάρτη, 28 Μαΐου, 21.30 μέχρι αργά *
* *
*Στη γκαλερί Spilioti Projects (bacaro), Σοφοκλέους 1, Αθήνα *
* *
*Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2008*
Επιμελήτρια: Andrea Gilbert*

*Χώρος: Spilioti Projects (bacaro), Σοφοκλέους 1, Αθήνα *

*Διάρκεια έκθεσης: 28/05 - 12/06/2008*
Επιστροφή στην κορυφή
Eleftheria
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 14, 2008 11:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Antigrafi ap to www.gayworld.gr:
ΕΚΘΕΣΗ

Η εικαστική έκθεση με τον τίτλο «Ιστορία μου-Αμαρτία μου» θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 Ιουνίου, λόγω της αυξημένης κίνησης που παρουσιάζει. Η Έκθεση περιέχει αφίσες, πρωτοσέλιδα, περιοδικά, αλλά και φωτογραφίες από την ζωή και το κίνημα των περασμένων δεκαετιών. Την επιμέλεια έχει κάνει η ¶ντρεα Γκίλμπερτ, εικαστικός και κριτικός τέχνης.

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 1 στη στοά
Γκαλερί Spilioti projects, bacaro

Ώρες λειτουργίας: από τις 19.00 ως τα μεσάνυχτα, εκτός Κυριακής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ((G A Y)) ! Greek LGBT Forums :: Αρχική σελίδα -> Κοινωνικά
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 3 Ώρες

Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Theme ACID HEDONISM