|
((G A Y)) ! Greek LGBT Forums :: Ελεύθερο Ελληνικό Forum για Gay, Lesbians, CD's, Trans και όχι μόνο !... >>> ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ! >>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ! το προφίλ σας και >>> ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ! στις Ομάδες μελών..
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sheboy Site Admin

Ένταξη: 03 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 32 Τόπος: Αθήνα - Χαλκίδα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 10, 2005 11:55 pm Θέμα δημοσίευσης: Η πρόσβαση στο forum. |
|
|
Αναγκάστηκα να «κλείσω» το forum, με πρόσβαση μόνον σε εγγεγραμμένα μέλη γιατί δέχτηκα παρατήρηση ότι μας επισκέπτονταν ανήλικα παιδιά.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
sheboy |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
'Αβαρις

Ένταξη: 09 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Αθήνα-κέντρο
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 11, 2005 1:52 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Χμμ...αυτο τι ακριβώς σημαίνει;;;; δε νομίζω οτι ενα gay φόρουμ ειναι ακαταλληλο για ανηλίκους επειδή ειναι gay......απο που δέχθηκες την παρατήρηση;;; και τι διαφορά εχει, αφού δεν φαίνεται η ηλικία του εγγεγραμμένου, είναι ο,τι δηλώσει. |
|
|
 |
sheboy Site Admin

Ένταξη: 03 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 32 Τόπος: Αθήνα - Χαλκίδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 11, 2005 7:55 am Θέμα δημοσίευσης: re: πρόσβαση.... |
|
|
| 'Αβαρις έγραψε: | | Χμμ...αυτο τι ακριβώς σημαίνει;;;; δε νομίζω οτι ενα gay φόρουμ ειναι ακαταλληλο για ανηλίκους επειδή ειναι gay......απο που δέχθηκες την παρατήρηση;;; και τι διαφορά εχει, αφού δεν φαίνεται η ηλικία του εγγεγραμμένου, είναι ο,τι δηλώσει. |
Αγαπητή ¶βαρις,
Όσον αφορά το θέμα της ηλικίας το οποίο και δεν αναφέρεται έχεις δίκιο, αλλά πίστεψέ με δέχθηκα το e-mail κάποιου «εξοργισμένου» γονιού, βέβαια η απάντησή μου ήταν αυτή που έπρεπε, παράλληλα όμως φοβήθηκα γιατί αυτό το φόρουμ είναι μια ερασιτεχνική πρωτοβουλία και μη γνωρίζοντας τις συνέπειες από παρόμοιες «παραβάσεις» αποφάσισα να το «κλείσω».
Δεν είχα λόγους αγαπητή φίλη να κάνω κάτι τέτοιο, εάν εσύ ή κάποιος άλλος από την παρέα γνωρίζει το θέμα και υπάρξει μια διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, το «ανοίγουμε» και πάλι, η απόφαση θα είναι συλλογική, άλλωστε το έχω πει και είναι βαθιά μου η πεποίθηση ότι πρέπει αυτό το φόρουμ να είναι ελεύθερο και ανοιχτό στην κοινωνία.
Σε πρώτη φάση θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση στο φόρουμ εκτός από τις ενότητες «Ερωτικές Ιστορίες» και «Αγγελίες» στις οποίες θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνον σε εγγεγραμμένα μέλη.
Φιλικά,
sheboy |
|
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|